Première Arctic Light

nov 4, 2016 | Arctic Light | 0 Reacties

Op 7 November was de première van Arctic Light! Deze film maakten wij in samenwerking met Youth with a Mission in Groenland. Groenland heeft het hoogste percentage zelfmoorden ter wereld en het land worstelt met nog veel meer maatschappelijke problemen. Lars Peters vertelt zijn verhaal over een leven vol pijn en over de omwenteling in zijn leven toen hij Gods liefde leerde kennen. YWAM gaat deze film gebruiken om het Evangelie te verkondigen in afgelegen gebieden van Groenland .

Locatie: voorstraat 89, 3512AL, Utrecht.

Vanaf vandaag kunt u uw tickets gratis reserveren voor de Release ‘Arctic Light’ & Netwerkborrel Living Image. Een avondvullend programma met bijzondere gasten, vele christelijke organisaties die hun verhaal vertellen en een gezellige netwerkborrel. Stuur een mail met uw naam, uw eventuele organisatie en het aantal tickets dat u wilt reserveren (max 6) naar reserveer@livingimage.nl.

Programma:
18:30 – Inloop
19:00 – Release Arctic Light
19:30 – Bijzondere getuigenissen
20:00 – Christelijke organisaties over hun visie.
20:30 – Officiële kick-off van Living Image
21:00 – Netwerkborrel.