Het leven van gewone (en soms wat typische) mensen in beeld brengen in wijken en dorpen in heel Nederland. Dat is het doel van Typisch. Een tv-programma van de EO. Maar ja tegenwoordig kun je niet alleen op tv je ei meer kwijt als verhalenverteller. Nee dat moet ook online.

 

Dan komt Living Image om de hoek. Wij maken in heel Nederland dit jaar filmpjes voor Typisch Online (link toevoegen: https://www.facebook.com/TypischOnline2018/). En dan kom je wat figuren tegen. Soms vreemd, soms grappig, soms ontroerend en soms inspirerend. Ook in de Protestantse Kerk Nederland.

 

Daarom zijn we tijdens de serie Typisch Katwijk op zoek gegaan naar een beetje verdieping. En konden zo voor de Evangelische Omroep en de PKN het verhaal van dominee Borsje in beeld brengen.

 

Bijzonder genoeg. Want deze dominee werkt niet alleen in de kerk. Maar ook als vrachtwagenchauffeur.