Felix Govers

Felix Govers

Producer I Regisseur

Felix is een echte ondernemer en verbinder. Hij is continu bezig met het leggen van nieuwe contacten en het versterken van bestaande relaties. Felix is voorzitter van Living Image en werkt met name als producent. Zo coördineerde hij o.a. de audiovisuele campagne van de ChristenUnie voor de verkiezingen van 2017.

Met zijn eigen bedrijf produceerde hij onder andere de road-movie Brocante en de documentaire Geroepen over tweedegeneratie zendelingen in de sloppenwijken van Venezuela. Door dit project ontdekte Felix de kracht van documentaires. Hij bracht andere jonge filmmakers voor Living Image bijeen, om samen filmproducties te maken over Gods werk op aarde.

Ruben Juch

Ruben Juch

Regisseur I Producent

Ruben werkt vanuit een passie voor films over Gods liefde. Hij wil bijzondere getuigenissen en inspirerende verhalen over Gods grootheid delen met zoveel mogelijk mensen.
In 2010 won Ruben de award voor Best Video Production 2010 op het Killarney Adventure Film Festival en na een aantal eigen producties kwam hij in contact met de mannen van Living Image. Zijn verlangen is films te maken die christenen en niet-christenen inspireren om zo te laten zien dat God leeft en van mensen houdt.

Henk-Jan van Maanen

Henk-Jan van Maanen

Officemanager I Producent

Henk-Jan maakte twee documentaires in Georgie en werkte daarna jarenlang als filmmaker en verslaggever in Nederland. Hij werkt nu als producer en regisseur bij Living Image.
‘Met mijn werk hoop ik de mens te laten zien hoe hij is: als kind van God. Onze levens zijn een tombola van geluk en teleurstelling, schoonheid en lelijkheid, inzicht en domheid, succes en mislukking. God staat daar boven. Hij zegt dat we er altijd toe doen en dat we anders kunnen leren denken over onze wereld. Zo gaan we anders kijken naar onszelf en kunnen we de ander zien als kind van God. Film kan daarbij helpen. Film kan je laten zien waar het leven om draait. Daarom ben ik filmmaker.

 

 

 

Laurens van der Geer

Laurens van der Geer

Cameraman I Editor

Laurens verzorgt voor Living Image het beeld: van camera tot bioscoopscherm.
Hij is een filmmaker met een passie voor cinematografie. Hij volgde filmopleidingen in Amsterdam en Utrecht en won in 2014 de prijs voor Best Cinematography van De Nieuwe Filmers tijdens het One Week Film Festival.

De mogelijkheid om bij Living Image de combinatie van werk en geloof professioneel door te zetten geeft Laurens grote voldoening. Binnen het team van Living Image is Laurens steeds op zoek naar betere technieken en vernieuwende stijlen. Hij wil de verhalen die Living Image vertelt, de impact geven die zij verdienen.

Stephan Valkenier

Stephan Valkenier

Cameraman I Editor

Stephan wordt als filmmaker steeds weer getrokken door verhalen van mensen over de hele wereld. Stephan is het liefst op reis en heeft twee jaar in Argentinië gewoond. Hij won in 2016 met Arctic Light de prijs voor beste journalistieke afstudeerproductie.
Na de studies fotografie en journalistiek vond Stephan een manier om zijn liefde voor God, reizen en film te combineren: als cameraman en editor bij Living Image. Het is zijn verlangen om verhalen te vertellen die God eren en laten zien wat God doet in de wereld.

 

 

 

 

 

Foto credits: Ruben Timman – No Words