Irrigatie Project

Irrigatie is van cruciaal belang voor boeren in Cambodia. Stichting de Brug helpt deze boeren door dammen en irrigatiesystemen te bouwen. Deze film laat zien welk verschil dat maakt.

‘Werken met Living Image’

“Ruim 2,5 week lang hebben wij met Felix, Ruben, Laurens en Stephan in Cambodja opnamen gemaakt voor een lange film voor het 25-jarig jubileum in 2017 van onze stichting en voor 6 korte filmpjes voor gebruik op onze website. Daarnaast werd er gefilmd voor een documentaire die LI wilde maken over het werk van God in Cambodja. Het werden zeer drukke, maar ook prachtige weken! Met vakmanschap en gedrevenheid werd de grote klus geklaard. Flexibel, professioneel en creatief werden problemen opgelost.

En dat alle inspanningen het waard zijn geweest blijkt uit het resultaat: een prachtige promotiefilm over het werk van De Brug in Cambodja en de indrukwekkende film “We were enemies” die inmiddels al een prijs heeft gewonnen en waar we heel trots op zijn. Het was een onvergetelijke ervaring en we zijn heel dankbaar dat we dit samen konden doen. 

Wij hopen dat alle producties mogen bijdragen aan het werk van de stichting De Brug en dat door de documentaire de liefde van God in Cambodja wereldwijd zichtbaar zal worden.”

Frits en Beja Weitkamp, Rens Reedeker

Directie, Stichting De Brug

Project Details

Date: Mei 2017
Reach: Stichting De Brug gebruikt deze film op hun website

 

Geïnteresseerd in een samenwerking?